Playtex

Playtex is voor veel vrouwen een lievelingsmerk. Het iconische merk is van Amerikaanse afkomst en bestaat al jaren. Het merk staat bekend om de comfortabele producten met een elegante uitstraling. De gehele collectie ondergoedmode van Playtex is van dezelfde hoge kwaliteit en garandeert een groot draagcomfort.

Sorteren naar: Product Prijs Standaard

 

Bh’s van Playtex

 

De Cross Your Heart bh is een van de klassiekers. Playtex ontwikkelde deze bh in 1935 in de VS, een paar jaar later werd deze ook in Europa gelanceerd. De bh is in de loop der jaren steeds weer verbeterd en aangepast aan de veranderende modestijlen. Wat deze bh zo geliefd maakt is de elegante uitstraling en de goede support en stevigheid. De Cross Your Heart bh is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en huid.  Playtex heeft een ruime collectie bh’s in verschillende maten en vormen. Een fijn product is de Lace Support bh. Deze bh is zo ontwikkeld dat het vanuit de zijpanden een mooie ronding geeft. Dit heeft als voordeel dat het slank afkleedt onder strakke kleding.  Playtex heeft nog veel meer fijne bh’s die goed zitten, veel stevigheid bieden en een elegante uitstraling hebben.

 

Corrigerend ondergoed

 

De corrigerende pantyslip van Playtex is een van onze populairste producten. Corrigerend ondergoed camoufleert de puntjes waarover vrouwen onzeker kunnen zijn. Dankzij de corrigerende pantyslip van Playtex draag je jouw favoriete kleding vol zelfvertrouwen. De pantyslip is niet zichtbaar onder de kleding en accentueert de vrouwelijke vormen. De pantyslips zijn vederlicht en van ademende stof, zodat je bijna vergeet dat je er een aanhebt. De corrigerende pantyslip met pijpje en stevige buikcorrectie is een van de favorieten.

 

Corselet

 

Vroeger droegen vrouwen korsetten om hun onzekerheden te verbergen. Deze waren heel oncomfortabel en pijnlijk. Vaak vielen vrouwen flauw door de te strak aangetrokken korsetten. Playtex heeft een corselet ontwikkeld dat hetzelfde effect heeft als een korset, maar die wel erg comfortabel is om te dragen. Het corselet is vederlicht, maar corrigeert erg stevig. De cup bestaat uit drie delen zodat er meer stevigheid wordt geboden. Het corselet is perfect voor vrouwen die hun onzekerheden op een comfortabele manier willen verbergen. De stof is zo samengesteld dat het corselet goed ademt en tegelijkertijd veel stevigheid biedt.

 

Advies nodig?

 

BodyFashion Born biedt een uitgebreide collectie aan van Playtex. Als u moeite heeft met het kiezen van de juiste maat kunt u gebruik maken van onze maattabel. Met de hulp van de maattabel weet u zeker dat u het juiste item aanschaft. Vind u het moeilijk kiezen tussen de juiste maat en het product? Neem dan contact met ons op, of maak een afspraak om een item te komen passen in onze showroom. Wij adviseren u graag bij de aanschaf van uw favoriete product. Bent u toch niet helemaal tevreden met het product, of is de pasvorm niet goed? U kunt het product gratis ruilen binnen 14 dagen.

 

Betaalmethoden