Stijl & Kleur

 
 

      Kies uw juiste kle(u)ren

 

Geen kleerkast meer vol foute kleren en kleuren en elke dag perfect weten wat u moet dragen?  Professioneel advies van Stijl en kleur kan ook u op weg helpen om kleren en kleuren te kiezen en te combineren. 

 

Carine Vandenwaeyenberg van Stijl en kleur maakte van een ultieme droom haar beroep.  Stijl en kleur is ondertussen een fulltime bezigheid.  Zij is een gediplomeerde kleurenconsulente en styliste die maar graag haar kennis en ervaringen met anderen deelt.  Mensen doen niet alleen beroep op haar diensten in de praktijk, maar meer en meer wordt er beroep op haar gedaan op andere locaties.  Denkt u dan aan homeparty’s, workshops, incentives voor bedrijven en zoveel meer. Dit zowel in Nederland als in België.


De tijd dat homeparty’s alleen populair waren om huishoudartikelen of lingerie aan de man te brengen is al een tijdje verleden tijd.  Hoofddoel is om gezellig samen te zijn.  Voordeel tijdens een workshop of homeparty is dat de aanwezige dames en/of heren actief betrokken worden in het geheel.  Zij komen in een ontspannen sfeer allen ruim aan bod voor een uitgebreide kleur- en/of stijlanalyse,

 
 
 
Het gespreksonderwerp van het moment zijn ongetwijfeld de TV-programma's waar vooral dames hun zelfvertrouwen kunnen winnen zonder chirurgische ingrepen of dure behandelingen.   Ook in de gekende weekbladen wordt permanent aandacht besteed aan kleur- en stijladvies. 

U kunt op die manier al wat tips verzamelen maar "Stijl en kleur" gaat veel dieper in op de essentie.  Het kan ook effectief bij u een andere persoon doen ontdekken.  Niet alleen voor de spiegel of voor anderen, maar in de eerste plaats voor uzelf. 
 
 
Onderaan vindt u een overzicht van de core-business van Stijl en Kleur.
 

Kleurenanalyse
 

 

Het "Stijl en kleur" kleuradvies gaat uit van 4 seizoenen : lentetype, zomertype, herfsttype en wintertype. Hierin komen koele, warme, lichte, donkere, gedempte, en heldere kleureigenschappen voor. Rood, blauw, groen, geel en violet komen in alle 4 seizoenen voor, maar dan wel met de juiste menging en helderheid van de kleur.
 
 
 
 
 
   

Stijlanalyse

 

Bijna niemand heeft een figuur, dat perfect in balans is en overal de juiste verhoudingen heeft. Door de juiste kledingstijl en accessoires kunnen we de illusie wekken van een ‘perfect figuur’. Gedurende een ongeveer 3 uur durend advies leert u hoe u uw sterke kanten kunt accentueren en uw zwakke kanten kunt verdoezelen. 

 

 
Garderobeplanning

 

Misschien puilt uw kleerkast ondertussen al uit en draagt u steeds dezelfde kleding of u heeft steeds dezelfde kleur(en) gekozen bij uw aankopen van kleding ?   U heeft een hekel aan dezelfde soort kledij waar uw kast ondertussen mee vol hangt ?  Of u vindt uw kleerkast eerder slordig?


Dan is de garderobeplanning ongetwijfeld iets voor u !
  U wordt geassisteerd om de kledij te sorteren volgens goed, doenbaar maar niet wauw en niet goed.  Afhankelijk van uw imago- en kleurtype,  samen met uw gelaatsvorm en figuur- en genretype wordt u persoonlijk geadviseerd gedurende 3 ŕ 4 uren.

 

Voordeel is dat dit in alle rust wordt overlopen, terwijl u niets wordt opgedrongen (iets waar u bv geen afstand kan van doen).  Bovendien wordt uw persoonlijke mening gerespecteerd. Dus geen pottekijkers, smaakadvies van vriendinnen ongeacht uw type, kledij passen naar eigen behoeven....

 

 

Shopping-assistant

Sommige mensen die gebruik maakten van het kleur- en stijladvies kiezen er steeds vaker voor om Carine Vandenwaeyenberg mee te nemen tijdens een dagje shoppen.  Op deze manier worden zij optimaal begeleid en kunnen zij een optimale garderobe samenstellen.

 

De leuze van “stijl en kleur” is niet voor niets “Laat u adviseren door stijl en kleur en ga doelgericht winkelen.  Het bespaart u veel kopzorgen, tijd en voorkomt foute aankopen”.

 

 

Wenst u meer informatie, aarzel dan niet om stijl en kleur te contacteren   Surf vrijblijvend ook eens naar de uitgebreide website waar u ongetwijfeld een antwoord op eventuele vragen terugvindt: www.stijlenkleur.be

 

Stijl en Kleur

Carine Vandenwaeyenberg

0032 496 22 22 92

info@stijlenkleur.be

www.stijlenkleur.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Betaalmethoden