Verzenden

Verzenden binnen Nederland 

Optie 1. Standaard verzenden via brievenbuspost

De door u geplaatste bestellingen versturen wij binnen 1 tot 4 werkdagen  voor een bedrag van  € 2,95 aan portokosten via standaard brievenbuspost met post NL binnen Nederland. Gelieve er op te letten wanneer u voor brievenbuspost kiest dat het ook door uw brievenbus past.

In de regel levert post NL u de bestelling binnen 1 werkdag. Echter kan het voorkomen dat uw bestelling langer onderweg is bijvoorbeeld bij verhoogde drukte of als uw bestelling een weekend overschrijdt,  hiervoor kunt u ons uiteraard niet aansprakelijk stellen omdat wij er geen enkele invloed op hebben wanneer u kiest voor de optie standaard verzenden via brievenbuspost. Wenst u dit liever niet kiest u dan voor een verzending met pakketpost of track en trace brievenbuspost zodat u te alle tijden uw bestelling via track en trace kunt volgen (en de levering binnen 24 uur door PostNl word gegarandeerd).

Optie 2. Standaard verzenden via brievenbuspost met track en tracé code

Wanneer uw bestelling door de brievenbus past kunt u voor extra zekerheid kiezen en word uw bestelling voor  € 3,95 aan portkosten via standaard brievenbuspost verstuurd alleen nu voorzien van track en trace code zodat u te alle tijden uw status van verzenden kunt bekijken. Bij deze vorm van versturen hoeft u niet speciaal  thuis te blijven omdat het via uw brievenbus word bezorgd door PostNLOptie 3. verzenden via pakketpost  met track en tracé code

Gaat uw voorkeur uit naar een verzending via pakketpost dan versturen wij uw bestelling als pakketpost , voorzien van een track en tracé code via DHL of PostNl, deze extra service bieden wij u aan voor €3,95. Zodra uw bestelling verstuurd word krijgt u van ons de code door die nodig is om uw pakket te kunnen volgen via track en tracé. 
Levering  binnen 24 uur op uw huisadres op kantoor of in DHL of PostNl afhaalpunt (u kunt uw keuze kenbaar maken via de klantnotitie tijdens het plaatsen van uw bestelling).

Bodyfashion Born kan uw bestelling ook onder Rembours aanbieden. Hiervoor berekenen wij u een bedrag van € 16,95.    


Verzenden naar België     
 
Voor onze Belgische klanten is het goed om te weten dat ons bedrijf op nog geen 5 kilometer afstand van de Belgische grens is gevestigd. Wij verzenden uw bestelling binnen 1 tot 5 werkdagen.

Dit heeft als voordeel dat wij bestellingen via Bpost meteen rechtstreeks vanuit België aan u kunnen verzenden. De levertijd bedraagt dan ongeveer 1 werkdag na verzending.    
U kunt er voor kiezen om uw bestelling via gewone brievenbuspost te laten leveren de kosten bedragen hiervoor € 3,95.(gelieve er wel op te letten dat de bestelling ook daadwerkelijk via uw brievenbus geleverd kan worden).
Of u geeft de voorkeur aan een levering via Taxipost geleverd door Bpost, hiervoor bedragen de kosten € 5,95, zodra uw bestelling verstuurd word krijgt u van ons de code door die nodig is om uw pakket te kunnen volgen via track en tracé. Levering in de regel binnen 24 uur na verzending.

Verzenden naar Duitsland

Ook voor onze Duitse klanten geldt dat wij op zeer korte afstand van  Duitsland gevestigd zijn.  
De bestellingen voor onze Duitse klanten worden via DHL verzonden wanneer u kiest voor track en tracé anders met Deutsche Post als brievenbuszending.
De verzendkosten bedragen voor een brievenbuszending  € 3,95.Levering bedraagt dan ongeveer 2 werkdagen na verzending.
Geeft u de voorkeur aan een levering via track en tracé berekenen wij u hiervoor een bedrag van
€ 5,95, zodra uw bestelling verstuurd word krijgt u van ons de code door die nodig is om uw pakket te kunnen volgen via track en tracé. Levering in de regel binnen 24 uur na verzending.  

Verzenden naar overige Europesche landen:

Voor alle andere Europesche landen bedragen de gemiddelde portokosten €11,95.  De exacte kosten worden in het winkelwagentje bij  "Afrekenen - Verzending & Betalen" kenbaar gemaakt.  

Betaalmethoden