Welkom in onze nieuwe webshop

Over ons

Bodyfashion-born.nl: al 29 jaar een begrip in de lingeriebranche!

Het is eindelijk zover: u kijkt naar onze geheel vernieuwde webshop. We vonden het de hoogste tijd om onszelf een metamorfose te gunnen. En die is zeer geslaagd als je het ons vraagt!

Nieuwe kleuren en een frisse uitstraling vonden wij belangrijk, maar we hebben ook heel veel functionaliteiten toegevoegd aan onze nieuwe shop. We wilden het u als klant namelijk nůg gemakkelijker en overzichtelijker maken. Zo kunt u nu bijvoorbeeld op kleuren zoeken, middels het kleurfilter aan de linkerkant. En ook kunt u nog sneller uw bestelling afronden, gezien u een overzichtelijke transactie zult aantreffen in onze kassagedeelte. Dat maakt het shoppen in onze webshop nog simpeler en leuker!

Persoonlijk advies
We snappen heel goed dat online lingerie kopen wellicht lastiger is dan in de winkel. Daarom doen we er van alles aan om u goed te helpen. Wij hebben nu reeds 29 jaar ervaring in het lingerievak. Dat betekent dat wij goed op de hoogte zijn van de nieuwste producten, trends, maar ook pasvormen, maten en stoffen. Zo kunnen wij voor ieder product advies op maat geven. Komt u er niet goed uit? Twijfelt u tussen een aantal producten? Of heeft u andere vragen? Bel of mail ons en we lossen het direct voor u op. En wilt u eerst komen passen? Ook dat is geen enkel probleem, want dat kan!

Geen dure verzendkosten!
Online winkelen is leuk en het moet ook leuk blijven! Daarom zult u bij ons geen dure verzendkosten aantreffen. Wij verpakken en verzenden bijna alles gericht op brievenbuspost. U wordt daardoor niet op onnodige kosten gejaagd. Waar andere webshops deze kosten aan u doorberekenen, kiest Bodyfashion-born.nl ervoor om dat niet te doen. Ook worden uw bestellingen door ons sneller bezorgd middels onze verzendmethode. Bovendien bieden wij u gratis ruilen aan binnen Nederland & Belgie!

Wellicht dat u nog suggesties of opmerkingen heeft over onze webshop. Of misschien dat u ergens niet helemaal uit komt. Laat het ons weten, want dat waarderen we enorm. U kunt ons ook volgen op Facebook, en onze eigen Blog zodat u nooit nieuws over ons mist.

Met groet!

Team Bodyfashion-born.nl

Betaalmethoden