Susa Cremona Bh zonder beugel kleuren mauve, wit, huid, grijs of zwart

Uit de collectie van Susa de elegante Cremona Bh zonder beugel & moldet cup die een perfecte pasvorm kent dankzij de materiaalsamenstelling.Leverbaar in modetint mauve (zoals afgebeeld), wit. huidkleur, grijs of zwart, de maten B80 t/m C105 & D75 tm E105, F75 tm H100 & I75 tm I95.
  • Cups zijn extra verstevigd en hebben geen enkele hinderlijke naad rondom de borst. De moldet techniek die gebruikt is voor de cup staat garant voor een mooie ronding van de borst, stof is uit een geheel gegoten zoals men dit noemt.
  • Brede drukverlagende aan achterkant verstelbare comfort schouderbandjes.
  • Brede band onder de borst zorgt ervoor dat Bh netjes blijft zitten bij iedere beweging die u maakt.
  • De materiaalsamenstelling heeft als eigenschap dat het een lange levensduur garandeerd & perfect om het lichaam sluit.
  • Samenstelling: 65% polyamide, 28% elastan & 7% polyester.
  • Artikelnummer: 7761.

Prijs: €59,95

Opties

Kies maat
Kies kleur
Aantal

    Voeg aan wenslijst toe


Gerelateerde producten

Feedback van klanten

Productbeoordeling


Stemmen

Stem!


Klantbeoordelingen


Beoordelaar: martha. b.
Geachte heer/mevrouw, vandaag bh in goede orde ontvangen, past goed! Hartelijk dank.


Beoordelaar: Marjolein S.
Ik ben altijd al een fan geweest van BH's zonder beugel met beugel vindt ik gewoon niet lekker zitten. Had hiervoor de Susa topsy ook een hele fijne BH en ook zonder beugel maar ben nu overgestapt op de Cremona, ben wat ouder en heb gewoon wat meer stevigheid nodig en dan natuurlijk zonder beugels en dit is werkelijk een top BH. Goede pasvorm en brede banden die ook nog eens niet snijden in je schouders. Hij bevalt me zo goed dat ik ze zelfs mijn zus hebt aanbevolen en ook zij is meteen fan van deze BH. En twijfel je, gewoon even met bodyfashion bellen en je krijgt uitstekend advies. Dus gewoon een keer proberen je zal niet meer anders willen.


Laat hier uw recensie achter
Uw naam: *
Uw recensie: *

Maximum review length is 2000 characters
Voeg recensie toe
Betaalmethoden