Susa Dynamik Bh Lori zonder beugel in wit, zwart, champagne, bord. rood, cappuccino

Uit de Susa Topsy Plus collectie de Lori microfaser Bh zonder beugel.Een absolute bestseller. Leverbaar in basis kleur wit, zwart, cappuccino of campagne & modetint kleur bord. rood, de maten B75 t/m E105, F75 t/m 100 & H75 t/m 95.

  • Dit model Bh wanneer u kiest voor een goede steun. Hiervoor zorgt de dubbele stoflaag die gevormd is naar de buste & de extra versteviging aan de zijpanden. Deze zijpanden zorgen er ook voor dat de borst mooi rond word gevormd.
  • Brede stevige comfort schouderbandjes die van luchtkussentjes zijn voorzien om druk van de schouders te verminderen, u kunt deze bandjes aan achterkant verstellen.
  • Bij twijfel over de juiste maat kunt u als extra service uw omvangmaten noteren in het gedeelte "klantnotitie".
  • Omvangmaten zijn als volgt gemeten, de onderwijdte daar waar uw ribben beginnen (net iets onder de borst), de bovenwijdte over het breedste deel van uw borst (dit is het midden geheel rondom), de beide maten graag zo gemeten dat u er nog met uw wijsvinger aan ruimte er onder kunt gaan.
  • U bestelt gewoon de maat die u denkt nodig te hebben, na ontvangst bekijken wij de maten en brengen advies naar u uit, mocht blijken dat maat alsnog aangepast mag worden doen wij dit in samenspraak met u.
  • Samenstelling: 78% polyamide & 22% elastan.
  • Artikelnummer 9756.
Prijs: €49,95

Opties

Kies maat
Kies kleur
Aantal

    Voeg aan wenslijst toe


Feedback van klanten

Productbeoordeling


Productbeoordeling

 

Stemmen

Stem!


Klantbeoordelingen


Beoordelaar: Karin
Fijne BH, die goede ondersteuning geeft. De brede banden op de schouders zijn zeer prettig. Als je een grotere maat hebt en geen beugels verdraagt, is dit een zeer goede BH!


Beoordelaar: PL
Hele fijne BH, goede ondersteunig. Goede pasvorm.


Beoordelaar: Natasja
Perfecte BH voor vrouwen die niet van een beugel BH houden. Prima pasvorm, ondersteuning en materiaal


Laat hier uw recensie achter
Uw naam: *
Uw recensie: *

Maximum review length is 2000 characters
Voeg recensie toe
Betaalmethoden