After Eden-Sensitive Multiway/Strapless Bh met lichte voorvorm in wit, zwart & poudre

Uit de Sensitive collectie van After Eden deze multiway Bh met beugel & licht voorgevormde cup die u ook perfect kunt dragen als strapless model. Leverbaar in de basistinten wit, zwart & poudre de maten B70 t/m D85. Dit model Bh valt in cup kleiner uit de mt D85 hiervan blijft daadwerkelijk de mt C85 van over.
  • Bh model dat eigenlijk niet in uw garderobe mag ontbreken gezien de vele mogelijkheden om de Bh te dragen (zie hiervoor de detailafbeeldingen).
  • Model Bh is met beugel & licht voorgevormde cup.Door de lichte voorvorm ontstaat er geen Push-Up effect maar word er enkel meer stevigheid in de cup geboden.
  • Gelieve er rekening mee te houden dat wanneer u een volle cupmt draagt dat het beter is om een maatje groter te nemen (als voorbeeld draagt u gewoonlijk mt B85 neemt u dan een mt C85).
  • Bij twijfel over de juiste maat kunt u tijdens het bestellen uw omvangmaten noteren in het gedeelte klantnotitie, omvangmaten zijn gemeten over het breedste deel van de borst (midden geheel rondom) en daar waar uw ribben beginnen (net iets onder de borst) beide maten niet aansnoeren maar zorgen dat u er nog met een wijsvinger aan ruimte onder kunt gaan. U kunt de mt bestellen die u denkt nodig te hebben, de mt word indien nodig in samenspraak met u alsnog aangepast.
  • Samenstelling: 80% polyamide & 20% elastan.
  • Artnummer: 2.5878.
Prijs: €29,95

Opties

Kies maat
Kies kleur
Aantal

    Voeg aan wenslijst toe


Feedback van klanten

Productbeoordeling


Stemmen

Stem!


Klantbeoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Laat hier uw recensie achter
Uw naam: *
Uw recensie: *

Maximum review length is 2000 characters
Voeg recensie toe
Betaalmethoden