Fabienne Hansoul-Cubito Strapless Bh lichte voorvorm kleur ivoor, rood,zwart,skin of choco

Uit de collectie van Fabienne Hansoul de Cubito Strapless Bh met beugel & licht voorgevormde gladde cup. Een Strapless Bh met een super pasvorm & fantastisch hold. Leverbaar in kleuren ivoor, zwart,choco, skin & rood (voor onder lichte kleding) maten B70 t/m D85 & E75 t/m E80.
  • Een Strapless Bh die niet alleen perfect blijft zitten dankzij de siliconenranden aan boven & onderkant van de Bh maar ook een model waarvan de pasvorm super is.
  • Bij dit Bh model worden ook verstelbare schouderbandjes geleverd in een mooi fantasie borduursel (zie hiervoor de detail afbeelding).
  • Omvang valt iets strakker uit. Als extra service bieden wij u advies op maat, bij de klantnotitie kunt u uw omvangmaten noteren, die gemeten zijn over het breedste deel van de borst (rondom) & daar waar uw ribben beginnen (net iets onder de borst) beide maten niet aansnoeren maar zorgen dat u er nog net met een wijsvinger onder kunt gaan. U kunt de maat noteren die u denkt nodig te hebben, indien nodig passen wij in samenspraak met u de maat alsnog aan.
  • Aan achterkant een tweehaaks sluiting die u over drie standen kunt verstellen.
  • Samenstelling Bh: 84% polyamide & 16% elastan, de foam cup gemaakt van 100% polyester.
Prijs: €59,00

Opties

Kies maat
Kies kleur
Aantal

    Voeg aan wenslijst toe


Feedback van klanten

Productbeoordeling


Stemmen

Stem!


Klantbeoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Laat hier uw recensie achter
Uw naam: *
Uw recensie: *

Maximum review length is 2000 characters
Voeg recensie toe
Betaalmethoden