Fabienne Hansoul-Cubito Strapless Bh lichte voorvorm kleur ivoor, rood,zwart,skin of choco

Uit de collectie van Fabienne Hansoul de Cubito Strapless Bh met beugel & licht voorgevormde gladde cup. Een Strapless Bh met een super pasvorm & fantastisch hold. Leverbaar in kleuren ivoor, zwart,choco, skin & rood (voor onder lichte kleding) maten B70 t/m D85 & E75 t/m E80.
  • Een Strapless Bh die niet alleen perfect blijft zitten dankzij de siliconenranden aan boven & onderkant van de Bh maar ook een model waarvan de pasvorm super is.
  • Bij dit Bh model worden ook verstelbare schouderbandjes geleverd in een mooi fantasie borduursel (zie hiervoor de detail afbeelding).
  • Omvang valt iets strakker uit. Als extra service bieden wij u advies op maat, bij de klantnotitie kunt u uw omvangmaten noteren, die gemeten zijn over het breedste deel van de borst (rondom) & daar waar uw ribben beginnen (net iets onder de borst) beide maten niet aansnoeren maar zorgen dat u er nog net met een wijsvinger onder kunt gaan. U kunt de maat noteren die u denkt nodig te hebben, indien nodig passen wij in samenspraak met u de maat alsnog aan.
  • Aan achterkant een tweehaaks sluiting die u over drie standen kunt verstellen.
  • Samenstelling Bh: 84% polyamide & 16% elastan, de foam cup gemaakt van 100% polyester.
Prijs: €59,00

Opties

Kies maat
Kies kleur
Aantal

    Voeg aan wenslijst toe


Feedback van klanten

Productbeoordeling


Stemmen

Stem!


Klantbeoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.
Betaalmethoden