Wonderbra New Ultimate Lace strapless Bh zwart mt B80

Uit de collectie van Wonderbra de new Ultimate Lace strapless Bh met licht voorgevormde cup uitgevoerd in een zachte aangename microfaser met in stof  gelaserd borduursel over de cup (dit borduursel zit in de stof verwerkt en hierdoor absoluut niet zichtbaar onder strakke kleding) leverbaar in zwart mt B80. (bekijkt u ook eens de nieuwe siliconen techniek om deze Bh de pefecte hold te geven) 
  • Wonderbra ontwikkelde een strapless Bh die perfect blijft zitten bij iedere beweging die u maakt. Bij normale strapless beha's is dit vaak een probleem.
  • Nieuw zijn de minuscule siliconen rondjes die Wonderbra gebruikt heeft aan de zijpanden en onderkant van de Bh om deze strapless Bh nog meer hold te geven dan de voorgangers.
  • Het model blijft nu zo perfect zitten omdat er als het ware 4 vingers in de cup zijn gegoten (dit is ook zichtbaar aan de binnenkant van de beha) de duim zit aan de onderkant en wijs,middel & ringvinger ondersteunen de zijpanden.
  • Het is wel eventjes wennen dat de duim aan de onderkant zit hierdoor zit de beha iets lager dan dat u gewoonlijk gewend bent bij een strapless Bh.
  • Door de ronding aan de bovenkant ontstaat een mooi vrouwelijk decollete.
  • Samenstelling; 59% polyester,33% nylon & 8% elastan.
Prijs: €49,95  €38,95

Opties

Kies maat
Kies kleur
Aantal

    Voeg aan wenslijst toe


Feedback van klanten

Productbeoordeling


Stemmen

Stem!


Klantbeoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Laat hier uw recensie achter
Uw naam: *
Uw recensie: *

Maximum review length is 2000 characters
Voeg recensie toe
Betaalmethoden