Susa Jolisa Bh met beugel & voorgevormde cup kleur wit of zwart

Uit de collectie van Susa de Jolisa Bh met beugel & stevig licht glanzende voorgevormde cup. Dit model Bh zeer geschikt voor de dame die op zoek is naar een Bh met een minder verdekkende cup & een hierdoor een mooi en sexy decolettť vormt. Bh is leverbaar in de maten A70 t/m D90 & E70 t/m E85 in basis kleuren wit of zwart.
  • Voorvorm in dit model Bh is heel stevige echter niet stug hierdoor voelt de cup soepel en comfortabel aan tijdens het dragen en word de borst iets gelift door de stevige cup.
  • Voorstukje in het midden van de Bh vrij smal hierdoor worden de buste tegen mekaar aan gedrukt en omdat de cup minder verdekkend is ontstaat hierdoor een mooi sexy decolettť.
  • Schouderbandjes aan achterkant verstelbaar, bandjes worden breder naarmate de cupmt groter word, dit voor extra draagcomfort.
  • Achterkant van de Bh heeft twee haakjes in hoogte om te sluiten die overgaan naar drie haakjes in de groter cupmaten (hierdoor word er extra stevigheid geboden) en kunt u de Bh vervolgens over drie standen in breedte verstellen.
  • Bh kan in de groter maten iets kleiner uitvallen (door de stevige voorvorm in de cup), bij twijfel over de juiste maat bieden wij u als extra service advies op maat aan, hiervoor hoeft u enkel uw omvangmaten te noteren tijdens het plaatsen van uw bestelling, omvangmaten zijn gemeten over het breedste deel van de borst (midden geheel rondom) en de onderwijdte daar waar uw ribben beginnen, beide maten niet aansnoeren maar zorgen dat u er nog net met uw wijsvinger aan ruimte onder kunt gaan. U kunt de maat bestellen die u denkt nodig te hebben, na het bekijken van de ontvangen omvangmaten brengen wij advies uit naar u toe en passen indien nodig in samenspraak met u de maat alsnog aan mocht blijken dat dit nodig is.
  • Samenstelling: 80% polyamide, 10% elastan & 10% katoen.
  • Artikelnummer 7432.
Prijs: €34,95

Opties

Kies maat
Kies kleur
Aantal

    Voeg aan wenslijst toe


Feedback van klanten

Productbeoordeling


Stemmen

Stem!


Klantbeoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Laat hier uw recensie achter
Uw naam: *
Uw recensie: *

Maximum review length is 2000 characters
Voeg recensie toe
Betaalmethoden