Wonderbra Lisca Bh licht voorgevormde cup kleur zwart, wit of skin

Laat u door Wonderbra ervan overtuigen dat het mogelijk is om tot een I cup een Bh te ontwikkelen die de buste een mooie ronding geeft & tevens een mooi decolletť vormt zonder het volume te vergroten leverbaar vanaf mt D80 t/m I75 kleur  zwart, wit  & huidkleur.

  • Vanuit de zijpanden worden de buste mooi rond gevormd.
  • De cup voorzien van een "moldet" voorvorm. De term "moldet" wil zeggen dat er een techniek is gebruikt om de cups mooi uit een geheel te kunnen vormen. Let er wel op dat er bijna geen rek in de cup zit. dit heeft als voordeel dat er extra stevigheid geboden word een nadeel is dat de cup hierdoor kleiner uitvalt houd hier wel rekening mee tijdens het bestellen.
  • Wanneer u vanaf cupmaat E75 de Bh een maatje groter besteld en vanaf cupmaat F85 een tweetal maten is dit voldoende, u kunt natuurlijk ook altijd uw omvangmaten noteren bij uw bestelling zodat wij indien dit nodig is nog uw maat kunnen aanpassen in samenspraak met u. Wanneer u besteld kunt u de maat bestellen die u denkt nodig te hebben,
  • Aan voorkant stevige satijnenbandjes die niet rekbaar zijn (komt de stevigheid ten goede), aan achterkant bevinden zich de verstelbare elastische bandjes.
  • Samenstelling: 55% polyester, 27% nylon & 18% elastan.

 

Prijs: €38,95

Opties

Kies maat
Kies kleur
Aantal

    Voeg aan wenslijst toe


Feedback van klanten

Productbeoordeling


Productbeoordeling


Stemmen

Stem!


Klantbeoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Laat hier uw recensie achter
Uw naam: *
Uw recensie: *

Maximum review length is 2000 characters
Voeg recensie toe
Betaalmethoden