Amoena Miami chloorbestendige prothese tankinitop zonder beugel in mooie tropische print

Uit de Amoena Care badmode collectie de chloorbestendige, zeer kleurrijke Miami prothese tankinitop zonder beugel & licht voorgevormde cup.Leverbaar in de maten C38 is cupmt C75, mt C46 is mt C95, mt D38 is cupmt D75 & mt D80 is cupmt D80.Onmiddellijk uit voorraad leverbaar binnen 1 werkdag. De bijpassende bikinislip kunt u er indien gewenst nog extra bijbestellen.
  • Tankinitop ziet er in werkelijk nog vele malen mooier uit dan afgebeeld. Wanneer u deze tankinitop gaat dragen tijdens uw vakantie in een zonnig oord zijn wij er van overtuigd dat u heel wat complimenten in ontvangst mag gaan nemen.
  • De ultra zachte top is aan rechter & linkerzijde voorzien van een microfaser prothese hoesje.
  • De licht elastische schouderbandjes worden aan voorkant gevormd door twee spagettibandjes in contrastkleur purple gecombineerd met limegroen, aan achterkant zijn deze verstelbaar in unikleur pruple.
  • Leverbaar in de maten C38=C75 & mt C46=C95.
  • Cupmt D38=D75 &  mt D40=D80
  • Bij twijfel over de juiste mt kunnen wij u altijd advies op mt geven, hiervoor hoeft u enkel en alleen uw omvangmaten te noteren die als volgt gemeten zijn, de onderwijdte daar waar uw ribben beginnen (net iets onder de borst), de bovenwijdte over het breedste deel van de borst (gemeten met prothese aan) geheel rondom, de beide maten graag zo gemeten dat u er nog net met uw wijsvinger aan ruimte onder kunt gaan. U kunt de mt bestellen die u denkt nodig te hebben, na ontvangst van uw bestelling bekijken wij de maten en brengen advies uit en passen indien nodig de maat alsnog in samenspraak met u aan.
  • Samenstelling: 78% polyamide & 22% Lycraģ Xtra Life.
  • Artikelnummer: 71161.
Prijs: €6.995,00  €59,95

Opties

Kies maat
Kies kleur
Aantal

    Voeg aan wenslijst toe


Feedback van klanten

Productbeoordeling


Stemmen

Stem!


Klantbeoordelingen


Beoordelaar: Tineke
Prachtige top, zit erg mooi


Beoordelaar: A. vd W.
Mensen van BodyFashion heel hartelijk dank voor de levering van deze mooie tankinitop ik voel mij nu na mijn operatie weer helemaal op en top vrouw als ik deze tankini draag tijdens het zwemmen, heb al heel wat complimenten in ontvangst mogen nemen omdat de kleurencombinatie gewoon prachtig is.

Liefs Anja


Laat hier uw recensie achter
Uw naam: *
Uw recensie: *

Maximum review length is 2000 characters
Voeg recensie toe
Betaalmethoden