Prothese badmode

Prothese badmode is speciaal ontwikkeld voor de vrouw die na een borstoperatie gebruik maakt van een borstprothese. Wanneer je gebruik maakt van een borstprothese is het nog steeds mogelijk om mooie badmode te kunnen dragen. Het is daarbij wel belangrijk dat je hierbij kiest voor speciale prothese badmode. Reguliere badmode is hierbij vaak te laag uitgesneden, en tevens niet stevig genoeg waardoor de prothese los kan raken.

Welke eigenschappen heeft prothese badmode?

Prothese badmode is ten eerste vaak hoger uitgesneden onder de oksel. Dit zorgt ervoor dat de prothese goed op zijn plek blijft zitten, en je niet bang hoeft te zijn om deze te verliezen. Daarnaast is de prothese badmode altijd voorzien van een hoesje aan de binnenkant van de top. Deze hoesjes zijn speciaal ontworpen om een borstprothese op een discrete manier te kunnen dragen tijdens het zwemmen. De onderband is stevig en elastisch, waardoor de prothese goed aansluit op het lichaam en niet wegglijdt over het natte lichaam. Prothese badmode is verder precies hetzelfde als reguliere badmode. De bikinibroekjes zijn hetzelfde en ook de maatvoering is vergelijkbaar.


Waarop letten bij het kopen van prothese badmode?

Wanneer je voor het eerst prothese badmode gaat kopen zal dit misschien wat onwennig voelen. Veel vrouwen ervaren onzekerheid wanneer zij zich weer in bikini of badpak kleden. Daarom is het belangrijk om prothese badmode te kiezen die goed past bij jouw lichaam, waardoor je je veilig voelt in je badkleding. Probeer verschillende soorten prothese badmode, en bekijk welke soort goed aansluit bij jouw lichaamstype. Je kunt hierbij je partner of een vriendin vragen om met je mee te kijken. Zij kunnen met een meer objectieve blik zien of de prothese badmode goed aansluit, en je zo helpen met het uitkiezen van mooie badkleding om weer heerlijk te kunnen zwemmen.

Kiezen van prothese badmode

Het kopen van reguliere badmode is voor de meeste vrouwen vaak al een uitdaging. Wat bij de ene vrouw heel mooi staat, is bij een andere vrouw veel minder flatteus. Wanneer je een borstprothese draagt is het echter nog belangrijker dat dit goed aansluit op het lichaam. Bij Bodyfashion Born voeren wij een breed assortiment prothese badmode, waardoor er altijd welk een bikini of badpak is die bij u past. Wilt u graag geholpen worden bij het uitkiezen van mooie prothese badmode voor uw lichaam? Neem dan contact met ons op, of maak een afspraak om de prothese badmode te komen passen in onze showroom.
Betaalmethoden