Amoena- Barbara Strapless/multiway Prothese bh met beugel in zwart & huidkleur

Uit de prothese collectie van Amoena de Barbara Strapless Bh voorzien van beugel &  voorgevormde cup .Bh is voorzien van een  prothese hoesje aan zowel rechter als linker zijde gemaakt van tule-stof. Een strapless bh die overigens ook perfect gedragen kan worden wanneer u geen prothese draagt.Leverbaar in de kleur skin of zwart de maten A70 t/m C90 & D75 t/m D85.
  • Bh heeft een gladde voorgevormde cup die recht aan de bovenkant loopt.
  • Voorzien van een siliconen plakstrip die over de gehele brede aan bovenkant van de Bh doorloopt. Bh blijft hierdor goed tegen de huid aan zitten.
  • Aan achterkant een driehaaks sluiting in hoogte die u vervolgens over drie standen kunt verstellen.
  • Er worden multiway schouderbandjes in de kleur van de Bh meegeleverd & een setje transparante schouderbandjes.
  • Bij twijfel over de juiste maat kunt u tijdens de bestelling uw omvangmaten noteren in het gedeelte klantnotitie, deze omvangmaten zijn gemeten over het breedste deel van de borst (rondom) en daar waar uw ribben beginnen (net iets onder de borst) beide maten niet aansnoeren maar zorgen dat u er nog net met uw wijsvinger onder kunt gaan. U bestelt de mt die u denkt nodig te hebben, na het bekijken van de omvangmaten brengen wij advies uit en passen indien nodig uw bestelling alsnog aan.
  • Samenstelling: 75% polyamide, 11% polyester & 14% elastan.
Prijs: €48,95

Opties

Kies maat
Kies kleur
Aantal

    Voeg aan wenslijst toe


Feedback van klanten

Productbeoordeling


Stemmen

Stem!


Klantbeoordelingen


Beoordelaar: A.W. te H.
Sinds een aantal jaren kocht ik hier naar volle tevredenheid Susa pantybroekjes maar een prothese bh vond ik wat spannend omdat ik van mening was dit een winkel te moeten passen, na een telefoontje gewapend met omvangmaten heeft Sylvia mij advies gegeven en heb ik de Barbara strapless bh gekocht in de geadviseerde mt B85 en ben helemaal blij want bh past perfect, ik ben nu online nog beter geholpen dan de zaak waar ik voorheen altijd ging en waar ik mij niet zo prettig voelde omdat ik de kundigheid hier miste.

Dank je wel Sylvia en zeker tot de volgende keer!

Zonnige groet. A.W. te H.


Laat hier uw recensie achter
Uw naam: *
Uw recensie: *

Maximum review length is 2000 characters
Voeg recensie toe
Betaalmethoden