Amoena - Lara comfort 3D Prothese Bh zonder beugel & lichte voorvorm, zwart & huidkleur

Uit de prothese collectie van Amoena de vernieuwde 3D Lara comfort Bh. Een zeer comfortabel licht voorgevormd microfaser T-shirt Bh model  zonder beugel, echter dankzij het 3D effect geniet u toch van de stevigheid net als een Bh met beugel.Leverbaar in zwart & huidkleur de maten A70 t/m D90.
  • Bh heeft een licht voorgevormde stretch cup die zowel in de lengte als de breedte richting licht meegeeft.
  • Het 3D systeem zorgt ervoor dat u zonder beugel het comfort geniet van een model met beugel, u moet zich voorstellen dat er een dun flexible koordje aan de onderkant is aangebracht dat als het ware een beugel rondom de borst vormt.
  • Schouderbandjes aan de voorkant voorzien van luchtkussentjes om de druk van de schouders te verminderen, aan achterkant zijn de schouderbandjes verstelbaar.
  • Bh heeft twee haakjes in de cupmaten A70 t/m 80, 70-75B & C70, in de maten A85 t/m 100, B80 t/m 100, C75 t/m 100 & D,E 70 t/m 100 kent drie haakjes om te sluiten, die vervolgens over drie standen verstelbaar zijn.
  • Gelieve er rekening mee te houden dat omvang iets strakker uitvalt bij dit model Bh, als extra service zijn wij u graag van dienst met het geven van goed advies, hiervoor hoeft u enkel uw omvangmaten te noteren bij uw bestelling, omvangmaten zijn gemeten over het breedste deel van de borst (midden geheel rondom) en daar waar uw ribben beginnen (net iets onder de borst) beide maten niet aansnoeren maar zorgen dat er nog een wijsvinger aan ruimte onder kan, u kunt de mt bestellen die u denkt nodig te hebben, na het bekijken van uw omvangmaten brengen wij advies uit en passen indien nodig in samenspraak met u de mt alsnog aan).
  • Samenstelling: 85% polyamide & 15% elastan.
Prijs: €58,95  €44,95

Opties

Kies maat
Kies kleur
Aantal

    Voeg aan wenslijst toe


Feedback van klanten

Productbeoordeling


Stemmen

Stem!


Klantbeoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen van dit product.

Laat hier uw recensie achter
Uw naam: *
Uw recensie: *

Maximum review length is 2000 characters
Voeg recensie toe
Betaalmethoden