Amoena Magdalena Prothese Bh zonder beugel in kleur huid of zwart

Uit de Amoena prothese collectie de stevige Magdalena Bh zonder beugel, in gladde microfaser uitvoering, speciaal voor de dame met een maatje meer Voorzien van microfaser prothese hoesjes aan zowel rechter als linker zijde.Leverbaar in de maten B75 t/m F110 in de basistinten huid of zwart. Dit model Bh is zeer geschikt voor dame met prothese maar ook voor dame die op zoek is naar een zeer stevig model Bh zonder beugel.
  • Bh voorzien van een dubbele stoflaag (die stevig geweven is) hetgeen voor u als voordeel heeft dat er extra steun geboden word. Gelieve er rekening mee te houden dat naarmate de cupmt groter word de Bh in cupmaat 1 maatje groter besteld mag worden dit om teleurstelling tijdens de uitlevering te voorkomen.
  • Hoog rugpand in gladde microfaser uitvoering (kleed mooi af onder strakke kleding).
  • Brede schouderbandjes die aan voorzijde niet elastisch zijn (voor extra stevigheid) aan achterkant zijn deze wel elastisch & verstelbaar  (bandjes in dezelfde kleur stof als de Bh, deze lijken nu donkerder op de afbeelding).
  • Brede onderband zodat de Bh netjes blijft zitten onder de borst bij elke beweging die u maakt.
  • In de maten B75 t/m B95,C75 t/m C90,D75 t/m D85,E75 & E80 en F75 heeft Bh vier haakjes in hoogte, de maten B100 t/m 110,C95 t/m 110,D90 t/m 110, D85 t/m 110 & E80 t/m F110 kent 5 haakjes in hoogte die u vervolgens over drie standen kunt verstellen.
  • Bij twijfel over de juiste maat kunt u tijdens het bestellen uw omvangmaten noteren in het gedeelte klantnotitie, omvangmaten zijn gemeten over het breedste deel van de borst (midden rondom) en daar waar uw ribben beginnen (net iets onder de borst) beide maten zo meten dat u er nog net met uw wijsvinger onder kunt gaan, u noteert de mt die u denkt nodig te hebben, wij bekijken de ontvangen maten van u en mocht blijken dat de mt niet juist is passen wij deze in samenspraak met u alsnog aan.
  • Samenstelling: 54% polyamide, 24% elastan & 22% polyester.
Prijs: €48,95

Opties

Kies maat
Kies kleur
Aantal

    Voeg aan wenslijst toe


Feedback van klanten

Productbeoordeling


Stemmen

Stem!


Klantbeoordelingen


Beoordelaar: Marianne
Prima Bh met heel veel steun. Bh is gemaakt van gladde zachte materiaal en blijft goed zitten.


Laat hier uw recensie achter
Uw naam: *
Uw recensie: *

Maximum review length is 2000 characters
Voeg recensie toe
Betaalmethoden