Amoena - Rebecca Prothese Bh met beugel in wit & zwart

Uit de Amoena prothese collectie de Rebecca Bh met beugel. Amoena Bh's zijn zo ontwikkelt dat deze zowel door dames met een prothese of door een dame zonder prothese die op zoek is naar een mooie stevige Bh met beugel gedragen kunnen worden.Bh is leverbaar in het wit & zwart de maten B75 t/m D110 & E80 t/m E105.Zowel aan rechter als linker zijde voorzien van een tule prothesehoesje.
  • Zeer vrouwelijke beugel Bh voorzien van zacht elastisch borduursel die voor de extra ondersteuning bestaat uit een 3-delige cup .
  • Bh bij uitstek geschikt voor de vollere cup maten.
  • Verstelbare elastische schouderbandjes die breder worden naarmate de mt groter word (dit heeft voor u als voordeel dat er extra stevigheid en comfort geboden word).
  • Bh heeft in de maten B75 t/m B85, C75 t/m D80 & E80 een sluiting die in hoogte twee haakjes kent, die u vervolgens over 3 standen kunt verstellen.
  • In de maten B90 & B95 en C85 t/m E95 een driehaaks sluiting in hoogte, die u over drie 3 standen kunt verstellen, in de maten B100 t/m D110 & E100 t/m E105 zijn dit vier haakjes in hoogte & drie standen om te verstellen in de brede.
  • Gelieve er rekening mee te houden dat de Bh iets kleiner kan uitvallen, bij twijfel over de juiste mt bieden wij u als extra service advies op mt aan, hiervoor hoeft u alleen uw omvangmaten te noteren in het gedeelte klantnotitie, omvangmaten zijn gemeten over het breedste deel van de borst (midden geheel rondom) en daar waar uw ribben beginnen (net iets onder de borst) beide maten zo meten dat u er nog net met uw wijsvinger aan ruimte onder kunt gaan, u kunt de mt noteren die u denk nodig te hebben, mocht na het bekijken van de omvangmaten blijken dat de mt aangepast dient te worden doen wij dit alsnog in samenspraak met u.
  • Samenstelling: 71% polyamide, 26% elastan & 3% katoen.
     
Prijs: €64,95

Opties

Kies maat
Kies kleur
Aantal

    Voeg aan wenslijst toe


Gerelateerde producten

Feedback van klanten

Productbeoordeling


Stemmen

Stem!


Klantbeoordelingen


Beoordelaar: rita. S.
Na lang zoeken deze mooie bh met beugel gevonden, zit perfect mede door de beugel, voel mij weer echt vrouw in deze bh die voorzien is van mooi borduursel. Ook mijn dank aan bodyfashion voor het advies en het toesturen van de juiste maat, niets is bodyfashion te veel ze hebben alle tijd genomen voor mij, dit kom je niet meer veel tegen.


Laat hier uw recensie achter
Uw naam: *
Uw recensie: *

Maximum review length is 2000 characters
Voeg recensie toe
Betaalmethoden