Bh's in grote maten

Een mooie bh voor grote maten is vaak nog niet zo eenvoudig te vinden. Veel lingerie voor vrouwen met een maatje meer bestaat uit standaard kleuren en designs. Bent u op zoek naar een bh voor grote maten in prachtige kleuren en met een mooi design? Dan zit u bij Bodyfashion Born helemaal goed. Onze uitgebreide webshop bevat namelijk lingerie, nachtmode en swimwear voor iedere vrouw. Dus ook voor de vrouw met een wat voller figuur en de vrouw die op zoek is naar een prothese bh. Want iedere vrouw verdient lingerie waarin zij zich mooi voelt en die haar laat stralen. In onze showroom in Born hebben wij al talloze vrouwen zichtbaar zien veranderen wanneer ze de perfecte grote maten bh aantrokken. Hun houding werd gelijk beter en hun gezicht begon te stralen. Een mooie, goed zittende grote maten bh verandert een vrouw dan ook op een positieve manier. En dat doet ons altijd goed. Daarom zetten wij ons in om iedere vrouw te laten stralen, wat haar maat of figuur ook is. De standaard zwarte en witte bh voor grote maten behoort tot de verleden tijd. U verdient meer en daar gaan wij voor zorgen. Bekijk daarom eens rustig onze website en zie de mooiste lingerie voor iedere vrouw. Kunt u niet datgene vinden waarnaar u op zoek bent? Wij kijken graag met u mee. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen!

Elomi Plunge Bh met beugel kleur zwart met zilver gecombineerd
vanaf €64,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Elomi Cate Bh met stevige beugel kleur Inkt blauw
vanaf €59,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Naturana Lydia Minimizer Bh zonder beugel kleur soft pink
vanaf €24,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Wacoal Beauty Basic Bh met beugel & licht gewicht spacercup  kleur aroma
vanaf €59,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Wacoal Basic Beauty Bh met beugel & licht gewicht spacercup kleur zwart
vanaf €59,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Susa Milano minimizer Bh zonder beugel kleur ivoor
vanaf €49,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Naturana Lydia Minimizer Bh zonder beugel kleur grijs blue
vanaf €24,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Naturana Lydia Minimizer Bh zonder beugel kleur wit
vanaf €32,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Naturana Lydia Minimizer Bh zonder beugel kleur huid
vanaf €32,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Naturana Lydia Minimizer Bh zonder beugel kleur champagne
vanaf €32,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Susa Milano minimizer  Bh zonder beugel kleur zwart
vanaf €49,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Pagina 1 van 4

Prachtige kleuren en designs

Een goed zittende grote maten bh is vaak moeilijk te vinden. Veel vrouwen struinen hiervoor het internet of de winkelstraat af. Na veel passen wordt dan eindelijk die perfecte zittende bh gevonden. Er is vaak alleen één nadeel: de perfect zittende grote maten bh is meestal zwart, wit of huidkleurig van kleur. En laat u die kleuren al meerdere keren in uw kast hebben liggen. Het is een probleem waar veel vrouwen met een voller figuur tegenaan lopen. Het lijkt alsof een grote maten bh uitsluitend uit de drie basiskleuren bestaat. Gelukkig kunnen wij u vertellen dat dit bij ons niet zo is. Wij hebben ruim dertig jaar ervaring op het gebied van lingerie en wij hebben de modewereld zien veranderen. Tegenwoordig wordt er ook voor vrouwen met een maatje meer prachtige lingerie gemaakt. Alleen is deze helaas nog niet overal te koop. De commercie blijft zich richten op de slanke vrouw en laat alleen voor die vrouw de allermooiste lingerie zien. Daar wilden wij verandering in brengen. Daarom vindt u op onze website de mooiste kleuren en designs voor iedere vrouw, wat de maat ook is. Een bh voor grote maten in prachtige kleuren en designs vindt u bij ons. Onze missie is om u te laten stralen en tot onze trots mogen wij melden dat dat al vele malen is gelukt. Niets is zo mooi als een vrouw die naar huis gaat met de perfect zittende bh voor grote maten in een prachtige kleur. Lingerie waar men helemaal blij van wordt - daar worden wij weer blij van!

 

De hoogste kwaliteit grote maten bh en optimaal comfort

Natuurlijk is kwaliteit ook belangrijk wanneer u op zoek bent naar een bh voor grote maten. De kleur of het design kan nog dan wel zo mooi zijn, maar als de bh snel slijt heeft u er natuurlijk weinig aan. Daarom vindt u in onze webshop niet alleen mooie kleuren bh’s, maar ook de hoogste kwaliteit bh’s. Dit geldt voor al onze producten, dus niet alleen voor bh’s voor grote maten, maar ook voor onze badmode en nachtmode. Zo bieden wij hoogwaardige kwaliteit merken aan als Susa en Elomi. Met name Elomi kunnen wij van harte aanbevelen aan iedere vrouw die op zoek is naar een bh voor grote maten. Elomi lingerie en badmode is namelijk speciaal ontwikkeld met deze vrouw in gedachten. Dit merk weet precies hoe ze uw prachtige, vollere figuur op haar mooist uit kan laten komen. Deze lingerie en badmode zit perfect en ondersteunt uitstekend. Dit merk weet hoe ze uw mooiste delen kan benadrukken en u kan laten stralen. Op onze website vindt u een uitgebreide collectie van dit prachtige en hoogwaardige kwaliteitsmerk.

Daarnaast is ons assortiment ook voorzien van het allerhoogste comfort. Zo kunt u bij Bodyfashion Born ook terecht voor een grote maten bh zonder beugel. Een vrouw met grote cup maat wilt toch ook genieten van een prachtig design met het hoogste comfort? Wij weten maar al te goed dat er vele voordelen zitten aan een bh zonder beugel voor een grote maat. U zult zonder veel pijntjes de dag door kunnen komen. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment bh's in grote maten zonder beugel. De zoektocht van een vrouw met grote cup maat naar een bh zonder beugel eindigt bij Bodyfashion Born. Daar kunt u van op aan.

 

Bodyfashion Born is er voor iedere vrouw

Wij kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, maar Bodyfashion Born is er voor iedere vrouw. Iedere vrouw verdient mooie lingerie waar zij zich goed in voelt. Iedere vrouw verdient het om te stralen. Daarom doen wij er alles aan om u met een grote glimlach onze showroom of webshop te laten verlaten. Wij zijn er voor u en helpen u graag in uw keuze voor een bh grote maten, prothese mode, nachtmode, badmode en zelfs heren ondergoed. Want ook mannen kunnen bij ons terecht. Neemt u gerust eens een kijkje op onze uitgebreide website vol met de allermooiste lingerie en nachtmode voor iedere vrouw én man. Wij begrijpen dat u wellicht graag eerst de grote maten bh wilt passen alvorens u tot aankoop overgaat. Het is natuurlijk belangrijk dat deze perfect zit en goede ondersteuning biedt. Daarom nodigen wij u graag uit om onze showroom in Born te bezoeken. U bent van harte welkom om te komen kijken en passen. En natuurlijk helpen wij u graag en kunnen wij u adviseren over onze lingerie en de maat. Wij nemen graag uitgebreid de tijd voor u zodat u zich niet gehaast hoeft te voelen tijdens uw bezoek. Daarom vragen wij u alvorens u ons showroom komt bezoeken, eerst een afspraak te maken. Dit kan per e-mail of telefonisch. Is iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag met u mee en kunnen u eventueel adviseren over de perfecte grote maten bh.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Bij twijfel over een maatvoering of pasvorm kunt u via de e-mail of telefonisch een afspraak maken om te komen passen in onze showroom, dit kan in de avonduren na 19 uur of of op zaterdag overdag . Verbergen