Prothese badpak

Een prothese badpak is een aangepast badpak voor vrouwen die een borstprothese dragen. Een prothese badpak is zo gemaakt dat deze speciale zakjes bevat waarin een borstprothese geplaatst kan worden. Zo blijft de prothese goed op zijn plaats, waardoor je met een gerust gevoel kunt zwemmen en zonnen.

Amoena Amoena Honolulu prothese badpak zonder beugel & licht voorgevormd cup kleur turqouise met print bloem
vanaf €69,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Amoena Cape Town chloorbestendige prothese badpak zonder beugel in multicolor
vanaf €49,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Susa Ariella Prothese Badpak zonder beugel kleur zwart of azur blauw
vanaf €59,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Amoena Ayon chloorbestendige prothese badpak sarong zonder beugel kleur zwart met wit mt B40 tm C56
vanaf €89,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Susa Susa Maho Prothese Badpak licht voorgevormde cup zwart print animal
vanaf €49,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Amoena Hawaii prothese badpak zonder beugel kleur turqouise met wit
vanaf €59,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Susa Susa Candice prothese badpak zonder beugel kleur zwart met print
€79,95
vanaf €59,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Amoena Cocos chloorbestendig prothese badpak kleur zwart met print wit
vanaf €59,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Susa Susa Moonlight prothese badpak zonder beugel kleur zwart met print
€89,95
vanaf €69,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Susa Susa Celyne prothese badpak zonder beugel & lichte voorvorm kleur zwart met print
€79,95
vanaf €54,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Susa Susa Felice prothese badpak zonder beugel & voorvorm in cup de  kleur zwart met rode & witte streepprint
vanaf €79,95 inclusief 21% BTW
Pagina 1 van 3

 

Merk van prothese badpak

Wij verkopen prothese badpakken van de merken Amoena en Susa. Amoena is gespecialiseerd in lingerie en badmode voor vrouwen met een borstprothese. Een prothese badpak van Amoena staat daarom altijd garant voor een kwalitatief goed badpak. Susa is een merk dat staat voor Duitse degelijkheid. Zij verkopen naast reguliere lingerie en badmode ook prothese lingerie en prothese badmode. Beide merken hebben een ruim assortiment aan prothese badpakken, dus er is genoeg om uit te kiezen.

Kenmerken van een prothese badpak

Een prothese badpak is aanzienlijk anders dan een regulier badpak. Hoewel je dit aan de buitenkant niet ziet, is een prothese badpak precies zo vormgegeven dat deze goed aansluit op het lichaam met een borstprothese. Ten eerste heeft een prothese badpak speciale ingenaaide zakjes, waarin een borstprothese geplaatst kan worden. Gebruik hiervoor wel altijd een prothese die geschikt is om mee te zwemmen. Bij Bodyfashion Born kunt u ook terecht voor een speciale zwemprothese. Een prothese badpak is aan de voorkant iets hoger gesloten, voor meer zekerheid bij het dragen. Daarnaast sluit een prothese badpak ook onder de armen iets hoger aan. Dit is om de prothese goed op zijn plaats te houden tijdens het dragen, maar ook om operatieve littekens te kunnen bedekken. 


Uitkiezen van een prothese badpak

Er zijn verschillende soorten prothese badpakken verkrijgbaar. Zo zijn er sportieve badpakken, deze hebben een stevige ondersteunende stof waardoor ze geschikt zijn om sportief in te zwemmen. Daarnaast heeft Bodyfashion Born meer modieuze badpakken, waarmee u stralend op het strand verschijnt. Er kan hierbij gekozen worden voor een badpak met of zonder verstelbare bandjes. Een prothese badpak met verstelbare bandjes kan precies voor iedere cup op maat afgesteld worden, waardoor deze nog beter op het lichaam aansluit. 

Wij helpen u graag bij het uitkiezen van het juiste prothese badpak. Neem contact met ons op voor alle vragen die u heeft over een prothese badpak.

← Keer terug naar de backoffice    Bij ons shopt u online met een persoonlijke service! Of komt u liever langs in onze showroom? maak dan via e-mail snel een afspraak . Verbergen