Prothese badkleding

Prothese badkleding is speciaal ontworpen voor vrouwen die na een operatie een borstprothese dragen. Ook wanneer je een prothese draagt is het nog steeds mogelijk om vrijwel iedere soort badkleding te dragen. Of je nu graag een badpak, bikini of tankini draagt: er is binnen het assortiment prothese badkleding altijd wel iets dat bij jouw voorkeur past. 
Sorteren naar: Product Prijs Standaard
 Volgende pagina
 Volgende pagina

Wat maakt prothese badkleding uniek?

Prothese badkleding is net even anders dan reguliere badkleding. Prothese badkleding is namelijk zo gemaakt dat je met een borstprothese zorgeloos kunt zwemmen. Daarom heeft alle prothese badkleding van Bodyfashion Born een ingenaaid zakje waar de prothese onopvallend in geplaatst kan worden. Om ervoor te zorgen dat de prothese netjes op zijn plek blijft zitten is de pasvorm van prothese badkleding ook aangepast. De openingen bij de armen zijn iets hoger gesloten, om meer veiligheid te bieden. Ook is het decolletť hoger gesloten, zodat de prothese volledig bedekt wordt. De band onder de cup is bij prothese badkleding zo gemaakt dat deze goed aansluit op het lichaam, en voldoende steun geeft. 

Tips bij het uitkiezen en dragen van prothese badkleding

Wanneer je voor het eerst prothese badkleding gaat dragen kan het moeilijker zijn om het beste model te kiezen voor jouw lichaam. Hieronder enkele tips:
  • Probeer verschillende soorten prothese badkleding uit, om iets te kiezen dat het beste past bij jouw lichaam.
  • Wees er bij het passen van prothese badkleding alert op dat de top en armsgaten goed aansluiten. Op deze manier kun je ongewenste inkijk in decolletť voorkomen.  
  • Voel je je onzeker in je prothese badkleding? Gebruik dan accessoires als een sarong of een fleurige omslagdoek om op een stijlvolle manier af te leiden.  
  • Zorg ervoor dat je prothese badkleding voorzichtig wast, volgens de wasvoorschriften. Zo houd je je prothese badkleding zo lang mogelijk mooi.

Merken prothese badkleding

Bodyfashion Born verkoopt prothese badkleding van verschillende merken. Amoena heeft een groot assortiment aan bikiniís en badpakken die geschikt zijn om te dragen met een prothese. Ook het merk Susa verkoopt prachtige prothese badkleding waarin je comfortabel en veilig het zomerseizoen in tegemoet kunt gaan.
Betaalmethoden