Prothese lingerie

Bij Bodyfashion Born vindt u de een groot assortiment aan prothese lingerie. De lingerie is verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren! De merken die wij aanbieden zijn Susa, Amoena en Naturana. Deze bekende merken zijn groot in de markt van lingerie prothese en hebben hun ondermode & nachtmode zo ontwikkeld, dat iedere vrouw zich hier makkelijk en vrij in kan bewegen! De bh’s van het merk Susa zijn allemaal uitgerust zonder beugel. Bij de bh’s van Amoena zijn verkrijgbaar met én zonder beugel, u kunt ook hier nog kiezen uit voorgevormde of niet-voorgevormde bh’s. De ‘Amoena de Bianca’ bh is bijvoorbeeld uitgerust met een licht gewicht cup. De ‘Susa Chloe’ prothese bh, is onze bestseller en is voorzien van prothese hoesjes om uw prothese(s) veilig op haar plek te houden.

Amoena Mara prothese Bh zonder beugel & lichte voorvorm in cup kleur Indigo Blue
vanaf €54,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Mara prothese Bh zonder beugel & lichte voorvorm in cup kleur marineblauw
vanaf €54,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Lara Satin prothese Bh zonder beugel & lichte voorvorm zwart of lichte sand kleur
vanaf €64,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Isadora Prothese Bh zonder beugel kleur grijs
vanaf €49,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Isadora Prothese Bh zonder beugel in zwart
vanaf €62,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Isadora Prothese Bh zonder beugel in wit
vanaf €62,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Lara prothese T-shirt Bh zonder beugel en lichte voorvorm kleur champagne
vanaf €62,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Lara prothese T-shirt Bh zonder beugel en lichte voorvorm kleur huid
vanaf €62,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Lara prothese T-shirt Bh zonder beugel en lichte voorvorm kleur zwart
vanaf €62,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Dianna prothese Bh zonder beugel kleur zwart
vanaf €59,00 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Dianna prothese Bh zonder beugel kleur zilvergrijs
€59,00
vanaf €49,00 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Pagina 1 van 9

Prothese Lingerie van Bodyfashion Born

De merken die wij bij Bodyfashion Born aanbieden, zijn zorgvuldig gekozen door onze professionals. Daarom bieden wij enkel de hoogste kwaliteit prothese lingerie aan die goed aansluit op ieders wens. Van bh’s zonder beugel tot aan met bh’s met beugel en voorgevormde cup, onze merken bieden het allemaal. U kunt eenvoudig onze producten online bestellen of na afspraak bij ons langskomen in de showroom om de producten te passen.

 

Prothese lingerie geschikt voor ieder moment!

Wij streven ernaar dat iedere vrouw zich comfortabel, goed en sexy voelt in de prothese lingerie van Bodyfashion Born. Om in dit streven te kunnen waarborgen bieden wij een breed assortiment lingerie voor prothese aan. Voor ieder moment is er een geschikt model! Heeft u een chique avond uit, waarbij u een strakke jurk draagt? Onze naadloze bh’s, of bh’s zonder beugel zijn dan perfect geschikt voor deze avond! Of wilt u een leuk setje hebben om te dragen tijdens Valentijnsdag? Kies dan voor ons brede assortiment van kleurrijke en sexy lingerie! Het maakt niet uit om welke situatie het gaat; de prothese ondermode van Bodyfashion Born is geschikt voor iedere aangelegenheid.

 

Meer dan prothese ondermode

Bij Bodyfashion Born bieden wij alle soorten lingerie aan. Onze prothese ondergoed en ondermode zijn ontwikkeld voor iedere vrouw. Zo bieden wij ook Recovery Care bh’s aan, deze zijn gemaakt voor vrouwen die na een borstoperatie of tijdens een bestralingstherapie de verschillende soorten prothese op hun plaats te houden. In onze online winkel kunt u ook verschillende soorten compressie vesten vinden. Ook deze zijn speciaal ontwikkeld om protheses zo comfortabel mogelijk te laten voelen. De bh’s zijn allemaal voorzien van speciale hoesjes aan de binnenkant van de cups, hier kunt u makkelijk uw prothese plaatsen.

 

Bodyfashion Born staat voor u klaar

Zoals we zojuist kort hebben benoemd verkopen we bij Bodyfashion Born ook prothese ondergoed. Lingerie voor een prothese is bij ons uitermate gemakkelijk te bestellen. Via onze webshop kunt u de gewenste maat doorgeven en wij zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren kunt genieten van uw prothese lingerie. Overigens zijn wij gespecialiseerd in prothese ondergoed en kunnen u daarom van gedegen advies voorzien. Wilt u toch eerst op voorhand komen passen? Dat is natuurlijk geen enkel probleem, maak gelijk een afspraak en wij zorgen ervoor dat we u verder kunnen helpen. Uw prothese lingerie koopt u natuurlijk bij Bodyfashion Born, want wij hebben de mooiste merken en het breedste aanbod prothese ondermode van Limburg. Ook voor prothese badkleding kunt u bij ons terecht, kijk snel op deze pagina voor ons ruime aanbod!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Bij twijfel over een maatvoering of pasvorm kunt u via de e-mail of telefonisch een afspraak maken om te komen passen in onze showroom, dit kan in de avonduren na 19 uur of of op zaterdag overdag . Verbergen