Prothese bikini

Een prothese bikini is een speciale bikini met ruimte om een borstprothese in te plaatsen. Vrouwen met een prothese kunnen namelijk nog prima een bikini blijven dragen! Het is dan alleen wel belangrijk dat je hier een speciale prothese bikini voor kiest. De pasvorm van een prothese bikini is zo gemaakt dat deze mooi en comfortabel aansluit bij het lichaam, en tevens heeft een prothese bikini een uitsparing om een borstprothese in te plaatsen.

Amoena Amoena Romantic Downtown prothese bikinitop met reversibel bikinislip kleur zwart print stip wit
vanaf €94,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Amoena Romantic Downtown prothese bikinitop  kleur zwart print stip wit
vanaf €62,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Amoena Romantic Downtown prothese bikinitop met reversibel bikinislip kleur hibiscus print stip wit
vanaf €94,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Amoena Romantic Downtown prothese bikinitop  kleur hibiscus print stip wit
vanaf €62,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Amoena Ayon chloorbestendige prothese bikinitop zonder beugel zwart print wit
vanaf €54,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Amoena California prothese bikinitop met beugel & bikinislip
vanaf €79,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Amoena Maldives proth. bikinitop zonder beugel kleur magenta of zwart
vanaf €66,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Amoena Bangkok chloorbestendige prothese bikinitop zonder beugel marineblauw met zilver gecombineerd
vanaf €64,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Amoena Hawaii prothese bikini top zonder beugel kleur turqouise met wit
vanaf €44,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Amoena Paros chloorbestendige prothese bikinitop zonder beugel kleur zwart met wit & taupe gecombineerd
vanaf €49,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen

 

Merk voor prothese bikini

Bodyfashion Born verkoopt prothese bikini’s van het merk Amoena. Dit merk is gespecialiseerd in lingerie en badmode voor vrouwen met een borstprothese. De bikini’s van Amoena zijn degelijk en comfortabel, maar zien er tegelijkertijd ook modieus uit. Voor mensen om je heen is het daardoor niet direct zichtbaar dat je een aangepaste bikini draagt. Ben je ook op zoek naar een comfortabele prothese bh? Kijk dan ook eens bij het ruime assortiment van Amoena. 

Het bijzondere van een prothese bikini

Een prothese bikini heeft een aangepaste pasvorm, waardoor deze speciaal geschikt is om te dragen met een zwemprothese. Deze bikini’s zijn tussen de cup iets hoger dan gemiddeld, waardoor de prothese goed op zijn plek blijft. Je kunt hierdoor met een gerust gevoel een duik nemen in het zwembad. De bandjes van een prothese bikini zijn ook altijd verstelbaar, waardoor de cups goed aansluiten op het lichaam. Ook heeft een prothese bikini speciale ingenaaide zakjes om de prothese in te plaatsen. Of je nu 1, 2 of geen borstprothese(s) draagt, de bikini is altijd geschikt. Ten slotte zijn de zijnaden onder de armen breder, zodat operatieve littekens bedekt kunnen worden. Tevens zorgt dit voor meer comfort, doordat de prothese extra goed op zijn plaats blijft zitten. 

Wennen aan een prothese bikini

Wanneer je voor het eerst een prothese bikini gaat dragen kan dit best even wennen zijn. Je voelt je misschien wat onzeker in je lichaam, zeker in een bikini. Wanneer je op het strand graag iets over de prothese bikini wilt dragen, kijk dan ook eens bij onze strandmode. Hier vind je verschillende strandjurkjes en pareo’s om gemakkelijk aan te trekken op het strand.

← Keer terug naar de backoffice    Bij ons shopt u online met een persoonlijke service! √ Geeft u de voorkeur om te komen passen in onze showroom? maak dan snel een afspraak via de e-mail . Verbergen