Veelgestelde vragen

1. Veelgestelde vragen

Ja voor vragen over uw bestelling of advies over een maat of pasvorm van een artikel kunt u ons van maandag t/m vrijdag telefonisch bereiken op ons telefoonnummer 046-4519832.

Buiten deze telefonische bereikbaar kunt u ons een e-mail sturen [email protected] berichten worden elke werkdag tot 22.30 uur gelezen en indien nodig beantwoord.

Ja dat is mogelijk! Wij hebben een showroom waar u na het maken van een afspraak kunt komen passen.

Wij kiezen bewust voor het maken van een afspraak zodat wij voldoende tijd vrij kunnen maken voor u.

De showroom is ook in de avonduren te bezoeken of op zaterdag overdag.

Bij Bodyfashion Lingerie Born is dit geen probleem de eigenaresse Sylvia zit inmiddels al 29 jaar in het vak en deze dame voorziet u graag als extra service van goed advies.Bij twijfel over de juiste maat adviseren wij u omvangmaten met uw bestelling mee te sturen, deze maten kunt u in het gedeelte "klantnotitie" plaatsen. Sylvia gaat er dan mee aan de slag en brengt advies uit over de juiste maat en past indien nodig in overleg met u de maat in uw bestelling aan.

Als extra service hebben wij een showroom die u op afspraak kunt bezoeken om te passen af om uw bestelling af te komen halen.

De verkoopprijzen die wij vermelden zijn allemaal inclusief 21% BTW. 

Wanneer u bij ons een account heeft aangemaakt is dit mogelijk.

U kunt inloggen met uw oude e-mail adres & het wachtwoord om vevolgens in de klantgegevens uw nieuwe wachtwoord in te vullen.

Bent u uw wachtwoord vergeten vraag dit dan opnieuw aan met uw oude email adres, wanneer u dit doet met het nieuwe e-mail adres gaat u merken dat systeem uit veiligheidsoverweging blokkeert. 

 

Bij iedere euro die u bij ons besteedt worden er gratis bonuspunten op uw account bijgeschreven (houd er wel rekening mee dat wij alleen bonuspunten kunnen bijschrijven wanneer u geregistreert bent als vaste klant met een gebruikersnaam & wachtwoord), heeft u 200 bonuspunten gespaard betekent dit al een extra korting van 5 euro, u bepaald zelf wanneer u de punten wenst te verzilveren (het aantal punten die u al heeft ontvangen kunt u terugvinden in de bestelgeschiedenis). Zie voor de verdere uitleg het "servicemenu" cadeaubonnen en bonus sparen.

Onze webwinkel is voorzien van een SSL certificaat u als bezoeker in onze webshop kunt er zeker van zijn dat al uw gegevens veilig via https worden verzonden vanaf met moment dat u een profiel aanmaakt tot het afrekenen in onze shop.

Om u als consument op het web te beschermen werd in Nederland het "thuiswinkelwaarborg" logo ingevoerd. Dit logo mag alleen gevoerd worden wanneer wij als Bodyfashion Lingerie Born aan strenge voorwaarden voldoen die zijn opgesteld door het "thuiswinkelwaarborg". Voortdurend staan wij onder streng toezicht, hetgeen u als consument zeker ten goede komt. (zie hiervoor ons behaald certificaat en de bijhorende algemene voorwaarden). 

2. Bestellingen

Bodyfashion Lingerie kent de onderstaande zeven betaalmethoden voor het afrekenen van uw bestelling.

Overboeking via de bank voor onze Nederlandse klanten
U kunt het bedrag over maken binnen de gestelde termijn van 5 werkdagen naar het rekeningnummer van de ING bank met het bijhorende Iban nummer NL44 INGB 0004745826 of het Iban nummer NL21 ABNA 0523295782 van de Abn Amro bank t.n.v. Bodyfashion Lingerie Born.

Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

Overboeking via de bank voor onze buitenlandse klanten binnen de EU
Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de onderstaande Iban & Bic/Swift codes nodig voor de betaling aan Bodyfashion Lingerie Born.

Wenst u te betalen via de Abn Amro bank dan gebruikt u het;
Iban-nummer: NL21ABNA0523295782
Bic/Swift-code; ABNANL2A

Voor de betaling via de Ing bank is dit;
Iban-nummer: NL44INGB0004745826
Bic/Swift-code; INGBNL2A

Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd als Nederlandse klant, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

CREDIT CARD
Met uw Visa,MasterCard of Maestro kunt u op een veilige manier uw aankopen afrekenen bij ons afrekenen.

Op de pagina waar u uw bestelling kunt afrekenen, kiest u het type creditcard waarmee u wenst te betalen. U voert uw creditcardgegevens in: uw kaartnummer, controlenummer en de, geldigheidsdatum van uw kaart en uw naam. Via onze beveiligde SSL procedure en samen met Atos (via Mollie Payments) en u creditcardorganisatie zorgen wij voor een correcte en veilige afhandeling van uw bestelling. Als uw creditcard wordt geaccepteerd, wordt uw bestelling doorgevoerd en krijgt u vervolgens een e-mail met de bevestiging van uw bestelling.

PAYPAL/CREDIT CARD
U betaalt elektronisch via PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Bij Credit Card betalingen hoeft u geen acount te hebben bij PayPal. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.


======================================================================


Wat is SOFORTbanking?

SOFORTbanking is een innovatieve directe betaalmethode met TÜV-certificaat en TÜV gekeurde transactieveiligheid. SOFORTbanking is door Payment Network AG ontwikkeld.Via het beveiligde, voor online aanbieders niet toegankelijke overschrijvingsformulier van Payment Network AG draagt SOFORTbanking geautomatiseerd en onvertraagd een overschrijving aan je online bankrekening over. Het aankoopbedrag wordt daarbij meteen en direct aan de bankrekening van de handelaar overgemaakt.
Moet ik mijzelf als gebruiker bij SOFORTbanking registreren?

Nee, je hoeft je NIET bij SOFORTbanking te registreren om SOFORTbanking als betaalmethode te kunnen gebruiken.
Hoe werkt SOFORTbanking?

Nadat je SOFORTbanking als betaalmethode hebt gekozen wordt een vooraf ingevuld formulier geopend. Daarna dien je vier stappen te doorlopen en je product wordt meteen verstuurd!

STAP 1: Gegevens registreren

Keuze van het land waar je je online bankrekening hebt.

STAP 2: Legitimatie

Invoeren van je naam en rekeningnummer.
Invoeren van je rekeningnummer en pincode.

STAP 3: Verzending

Invoeren van je rekeningnummer en pincode.

STAP 4: Samenvatting

Direct daarna wordt je transactie bevestigd en de webshop kan het product DIRECT versturen.
Hoe veilig is SOFORTbanking ?

SOFORTbanking behoort tot de veiligste betaalmethodes op het internet. SOFORTbanking biedt met de veilige online banking systemen (PIN/TAN) de hoogst mogelijke veiligheid tegen data- en identiteitsdiefstal. De veiligheid wordt continu door de TÜV gecontroleerd en gekeurd. Daarnaast ben je bij elke aankoop via SOFORTbanking tegen datadiefstal verzekerd. Daarmee kun je van de geld-terug-garantie van SOFORTbanking profiteren, wanneer de levering van de webshop uitblijft.

Vanuit welke landen kan ik met SOFORTbanking betalen?

SOFORTbanking is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Verenigd Koninkrijk.
===================================================================

MISTER CASH/BANCONTACT - Banksys voor onze Belgische klanten.

Wat is Mister Cash/Bancontact - Banksys?

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas.
De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.


Uitleg van Mister Cash.

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Hoe verloopt de betaling?

Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald.
U klikt op het Bancontact/Mister Cash logo in de lijst van betaalmiddelen.

Hoe werkt het?

Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij creditkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren).
De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten).
In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

 

Wanneer een bestelling mislukt is het niet nodig om een bestelling opnieuw te plaatsen. Zodra u een bestelling heeft geplaatst word door ons systeem automatisch alles voor u gereserveerd. Van ons krijgt u automatisch hierover bericht mocht de betaling om welke reden niet lukken. Via de link in dit bericht kunt u alsnog de betaling voldoen.

Onze streven is om een  levertermijn te kunnen hanteren van is 1 tot 4 werkdagen voor Nederlandse bestellingen & bestellingen uit België 1 tot 5 werkdagen, heeft u echter iets met spoed nodig, vraag het ons via de e-mail of telefonisch, wij kunnen altijd kijken of het mogelijk is om uw bestelling dezelfde dag nog te versturen.

Uw spamfilter laat ons e-mail adres niet toe en ziet ons als spam, kijkt u wanneer u tegen bovenstaand probleem aanloopt even in uw spambox hier vind u beslist onze bevestiging in terug.

3. Levering

Afhankelijk van de drukte & beschikbaarheid van artikelen geven wij een indicatie van 2 tot 4 werkdagen.
Daar wij iedere bestelling met de grootste zorg & heel persoonlijk behandelen kunnen wij niet precies aangeven hoeveel bestellingen er exact per dag verstuurd  kunnen worden.
Kijkt u maar eens naar de producten die u van ons ontvangt, geen enkel artikel gaat hier de deur uit alvorens dit eerst netjes word gestoomd  & vervolgens hygiënisch voor u word verpakt een tijdrovende klus maar wij zijn van mening dat wanneer je kwaliteit wilt uitstralen het product tot in de puntjes verzorgd moet zijn.

 

1. Wij kiezen voor extra zekerheid, wanneer uw bestelling door de brievenbuspost versturen wij deze via track en tracé brievenbuspost van PostNl, DHL of DPD, hiervoor hoeft u niet thuis te blijven, de track en tracé code ontvangt u van ons zodra wij uw bestelling de status "verzonden"geven.

2. Past uw bestelling niet door de brievenbus dan bezorgen wij uw bestelling via pakketpost met DHL of DPD.

Bent u niet thuis bent op het moment van bezorging en we het pakket ook niet bij de buren kunnen afgeven, dan bezorgen we het pakket de volgende dag bij een DHL of DPD ServicePoint dichtbij. We laten een kaart achter in uw brievenbus. Met de code op deze kaart kunt u  via track en tracé zien waar het pakket wordt bezorgd. 

U kunt er ook voor kiezen om het pakket opnieuw thuis of bij de buren te laten bezorgen. U heeft dan de keuze uit verschillende data en tijdvakken overdag en in de avond. Wenst u liever een ander DHL of DPD punt te kiezen, ook dat is mogelijk. U kunt de keuze tot 23:59 uur doorgeven.

Wanneer u de bestelling laat afleveren bij een DHL of DPD punt blijft de zending hier max 7 dagen liggen, Zodra de zending is bezorgd, ontvangt u van DHL bericht en na drie dagen sturen we een herinnering. Wanneer het pakket er een week ligt, wordt het teruggestuurd naar de verzender.

Wij leveren via Bpost taxipost uw bestelling voor een bedrag van 5,95 bij u aan huis in Belgie.

Wenst u het liever te laten bezorgen bij een afhaalpunt bij u in de buurt, dit kan ook hiervoor betaald u dan 4,95 aan verzendkosten.

Daar ons bedrijf dicht bij de grens ligt brengen wij de post zelf naar Belgie, dit heeft voor u als voordeel dat u de zending snel in huis heeft of kunt afhalen bij een servicepunt bij u in de buurt.

4. Ruilen en retouren

Geen enkel probleem laat ons weten welk artikel u wenst te ruilen, bij een ruiling betalen wij voor u de portokosten. U krijgt van ons gelijktijdig met de ruiling een retourenvelop toegestuurd, hierin kunt u dan het artikel (en) in retourneren.

Laat ons bij voorkeur via een e-mail bericht weten welk artikel(en) u wenst te retourneren (dit binnen de gestelde termijn van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling), zodat wij u een retournummer kunnen toekennen.Bij een retournering komen de portokosten voor uw eigen rekening.

U ontvangt het aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welke tijdstip eerst valt.

Wanneer u ervoor heeft gekozen om een account aan te maken met een gebruikersnaam en wachtwoord kunt u zelf wanneer u bent ingelogd de status van retournering bekijken. 

5. Contact

Voor korte praktische vragen rondom uw bestelling zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag  046 4519832.

Buiten deze telefonische bereikbaarheid kunt  u ons een e-mail bericht stuurt reageren wij op werkdagen tot 22.30  uur & in het weekend tot 19.00 uur. 

Of via WhatsApp voor tekstberichten 06 482 343 65.

6. Declaratie prothese onder & badmode zorgverzekeraar

Jazeker wanneer u de AGB code : 76089802 op het formulier noteert dan krijgt u het bedrag via de verzekeraar weer vergoed.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Bij twijfel over een maatvoering of pasvorm kunt u via de e-mail of telefonisch een afspraak maken om te komen passen in onze showroom, dit kan in de avonduren na 19 uur of of op zaterdag overdag . Verbergen