Prothese Bh zonder beugel

Bij Bodyfashion Born heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan lingerie en prothese lingerie. Zo heeft u op deze pagina de keuze uit een breed aanbod van prothese bh’s zonder beugel. Deze bieden wij aan in alle soorten, maten en kleuren zodat u zich altijd goed en vrij voelt met de mode van Bodyfashion Born! De prothese bh met beugel is voorzien van een speciaal hoesje aan de binnenkant van de cups, zo plaatst u de prothese eenvoudig in de bh. Heeft u liever een prothese bh mét beugel? Klik dan hier voor ons aanbod. Op deze pagina vindt u bh’s voor elke gelegenheid. Wilt u liever specifiek zoeken op bijvoorbeeld prothese sport bh’s? Bekijk dan ons aanbod op de volgende pagina. Al onze prothese bh’s zijn gemaakt van microfraser, katoen en cool max. Deze stoffen zijn optimaal om vrij te bewegen én uw prothese in te plaatsen.

Naturana Lucena prothese Bh zonder beugel kleur champagne
vanaf €38,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Susa Meran Prothese Bh zonder beugel kleur wit of marineblauw
vanaf €54,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Naturana Ferine  prothese Bh zonder beugel kleur champagne
vanaf €44,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Luna prothese Bh zonder beugel, kleur ivoor met pied de  poule print kleur grijs & rood
vanaf €54,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Eliza prothese Bh/Top zonder beugel & uitneembare paddings, kleur huid of zwart
vanaf €48,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Rebecca Prothese Bh zonder beugel kleur wit of zwart
vanaf €49,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Karolina Prothese Bh zonder beugel, kleur zwart met inzet cups kleur sand
vanaf €74,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Isabel Prothese Bh zonder beugel in wit & zwart
vanaf €47,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Isadora Prothese Bh zonder beugel kleur Chili
vanaf €54,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Karolina Prothese Bh zonder beugel, kleur wit met inzet cups kleur sand
vanaf €74,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Tiana naadloze prothese Bh zonder beugel kleur Sand
vanaf €72,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Amoena Tiana naadloze prothese Bh zonder beugel kleur zwart
vanaf €72,95 inclusief 21% BTW
Maat kiezen
Pagina 5 van 6

Ons ruime assortiment prothese bh’s zonder beugel

Om de juiste bh’s voor onze klanten te kunnen aanbieden, bestaat ons team uit professionals die veel zorg dragen aan het selecteren van het juiste aanbod bij Bodyfashion Born. Om het juiste aanbod te kunnen bieden, zorgen wij dat wij enkel de hoogste kwaliteit prothese bh’s zonder beugel in ons assortiment hebben. Bij deze zoektocht zijn wij uitgekomen bij drie hoogstaande merken. Amoena is een merk dat speciaal is opgericht om vrouwen te ondersteunen tijdens hun borstkankertraject. De producten van Amoena zijn geschikt zowel tijdens het verloop van de behandeling als erna. Zo helpen zij vrouwen terug op weg naar hun dagelijks leven.
Ook Susa is een merk dat zich vooral richt op lingerie voor vrouwen na de behandeling van een borstoperatie. Het derde merk dat wij aanbieden, Naturana, richt zich op zowel prothese als normale lingerie.

Via onze webshop zijn onze prothese bh’s zonder beugel eenvoudig te bestellen. Wanneer u vragen heeft over de pasvorm of de maat, kunt u altijd contact met ons opnemen! Wij snappen dat u liever de producten wilt passen voor u ze koopt. Maak daarvoor een afspraak en kom langs bij ons in de showroom. Hier krijgt u alle tijd om de producten te passen.

 

Prothese bh zonder beugel voor ieder moment

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat vrouwen zich, na een borstoperatie, weer zo goed en comfortabel mogelijk voelen in lingerie. Daarom biedt Bodyfasion Born een ruim assortiment aan prothese bh’s zonder beugel die geschikt zijn voor verschillende momenten! Van zwarte of witte tot kleurrijke bh’s, wij hebben ze allemaal in ons assortiment. Als u een romantisch avondje gepland heeft, kunt u op deze pagina terecht voor een mooie rode prothese bh met beugel met verschillende printjes of opdrukken. Ook voor de sportmomenten bieden wij de juiste prothese sport bh’s.
Om welke gelegenheid u ook een prothese bh met beugel nodig heeft, Bodyfashion Born staat voor u klaar!

 

Voel je weer comfortabel met Bodyfashion Born!

Het dragen voor lingerie na een borstoperatie is voor veel vrouwen een grote stap. Dat begrijpen wij en hier staan we u graag in bij. Wij helpen u de prothese lingerie uit te zoeken die bij u past en waar u zich weer vrij in voel. Onze prothese lingerie collectie zijn allemaal gemaakt zodat uw prothese er perfect in past en u zich vrij kan bewegen.

Bestel uw producten snel en eenvoudig in onze webshop. Wanneer u op een product klikt, ziet u automatisch welke maten en kleuren beschikbaar zijn. Om er zeker van te zijn dat u de goede maat gaat bestellen, vindt u op de productpagina’s een maattabel. Als u toch nog twijfelt over een product, staan wij voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Belt u gerust of stuur een mailtje met uw vragen. U kunt er ook voor kiezen om een afspraak te maken en langs te komen bij onze showroom. Zo zorgen wij er samen voor dat u de juiste prothese bh met beugel koopt bij Bodyfashion Born!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Bij twijfel over een maatvoering of pasvorm kunt u via de e-mail of telefonisch een afspraak maken om te komen passen in onze showroom, dit kan in de avonduren na 19 uur of of op zaterdag overdag . Verbergen